خواص عجيب آبليمو و آبغوره
خواص عجيب آبليمو و آبغوره
آبليمو در واقع همان آبليمو طبيعي است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشيها ميتوانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.
تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي
تو اين متن شما رو با اين دو ماده ارزشمند آشنا ميکنيم و از خواص آبليمو طبيعي و آبغورهي اصل ميگوييم. خواص و غذاهايي که از آبليمو و آبغوره طبيعي تهيه ميشود به شما آموزش ميدهيم.
آبليمو در واقع همان ابليمو است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشيها ميتوانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.
ليمو چيست؟
ليمو، ميوه درخت ليمو است. در آشپزي از پوست و گوشت ليمو استفاده ميشود، ليموها را بيشتر به علت آب آنها مصرف ميشود.
خواص آبليمو:
· ديد بينايي را بيشتر ميکند.
· تقويت موي سر.
· تقويت استخوانها و جلوگيري از پوکي استخوان با آبليمو امکان پذير است.
· کنترل اسيد اوريک بدن.
· برطرف کردن اسهال خوني.
· ضد عفوني کردن آب آشاميدني با آبليمو طبيعي.
· هضم غذا و روان کردن معده.
· درمان سرماخوردگي و برطرف کردن تب.
· تقويت سيستم عصبي بدن.
· درمان بعضي از سرطانها.
· جلوگيري از پيري زودرس.
· خنثي کردن سم و زهر حشرات.
· از بين بردن جوشهاي چرکي.
· مناسب براي پوستهاي چرب.
نکته مهم: اگر آبليمو بصورت طبيعي و استاندارد تهيه نگردد نه تنها خواص درماني و غذايي ندارد بلکه عامل ايجاد بسياري از بيماري هاي مختلف از جمله: زخم معده، سيروز کبدي، سرطانهاي مختلف و بيماريهاي کليوي و … مي شود.
کاربرد آبليمو:
درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشني و طعم دهندهي کنار غذا.
آبليمو به دليل ترکيباتي که دارد کمک به کاهش وزن ميشود و در رژيم غذايي براي افرادي که افزايش وزن دارند ديده ميشود.